چهاردهمین کنگره ملی مهندسی عمران در ۲۲ و ۲۳ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ خورشیدی در دانشکده مهندسی عمران برگزار گردید. این کنگره بزرگترین رویـداد علمی سالانـه مهندسی عمران در سطح کشور میبـاشد.
طبق روال پیشین کارشناسان شرکت ژیکاوا به عنوان عضوی از نمایندگان صنعت مصالح نوین ساختمان به این کنگره دعوت و در باب موضوع تحقیقات خود به سخنرانی پرداختند.
تاریخچه کنگره
اولین کنگره بینالمللی مهندسی عمران در ایران در دانشگاه شیراز در سال ۱۹۷۱ برگزار شد و دومین و سومین کنگرهها نیز در همان دانشگاه در سالهای ۱۹۷۴ و ۱۹۹۰ برگزار گردیده و تا به امروز ادامه داشته است.
این گنگره بستری است برای ارایه آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه متخصصان دانشگاهی و فعالان صنعت ساخت و ساز (شامل مشاوران، پیمانکاران و دیگر ارایه دهندگان خدمات مهندسی).
امید است با مشارکت فعال در این کنگره و تبادل اطلاعات میان موسسههای علمی و پژوهشی از یک سو و دست اندرکاران صنعت ساخت و ساز از سوی دیگر، پشتوانه علمی و زمینه مناسب جهت پیشرفت و گسترش فعالیت های مهندسی عمران در جامعه فراهم گردد.
کنگره ملی مهندسی عمران در سال ۱۴۰۳
سخنرانی ها با جناب آقای محسن افشارچی استانداره استان زنجان شروع شد و ایشان تـــاکید ویژه ای بر فعالیت بیشتر دانشگاه در حوزه ارتقاء علم ساختمان داشتند اما در سخنرانی بعدی که آقایان دکترمحمد مهدی حیدری و علیرضا فیروز فر داشتند که به ترتیب ریاست مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی کشور و شهردار فعلی شهر زنجان می باشند با تاکید بر پیشرفت چشم گیر تولید علم در صنعت ساختمان کشور اذعان نمودند که تولید علم در حوزه ساختمان چندین گام جلوتر از دیگر پروسه های مربوط به ساختمان (مثل تامین بودجه ، مدیریت کلان شهری و …) می باشد.
به عنوان جمع بندی سخنرانی اساتید دانشگاهی می توان گفت که درخواست اصلی مسئولین و اساتید توجه هر چه بیشتر به علوم نوین تولید شده توسط مراکز تحقیقاتی کشور میباشد و مدیران و مسئولان کشور باید در جهت همکاری هر چه بیشتر با مراکز علمی و صنعت ساختمان کوشا باشند.
در انتهای این سخنرانی ها با امضا توافقی بین ریاست دانشگاه زنجان جناب آقای دکتر جلال بازرگان و ریاست مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی کشور اولین قدم به سمت این هدف مهم برداشته شد.
دانلود بروشور و کاتالوگ محصولات ژیکاوا
و اما کارشناس ژیکاوا طبق روال سابق، دو مقاله به این کنگره ارسال نمودند که هر دوی این مقالات دعوت به سخنرانی گردید.
در انتهای روز اول کنگره، آقای مهندس پویا احمدی مدیریت بخش آموزش و پژوهش ژیکاوا با بررسی موضوعی تحت عنوان “تاثیر استفاده از مواد عمل آوری (curing compound) بر کاهش ترک های حاصل از شرایط محیطی سخت روی رویه های بتنی“، به بررسی اثرات زیست محیطی کاهش مصرف آب، نحوه استفاده از این ماده، مزایا و معایب آن و نکات اجرایی و اقتصادی آن پرداخت.
ایشان ضمن تاکید بر دغدغه های محیط زیستی و اقتصادی اذعان نمودند که استفاده از این ماده میتواند تاثیر چشم گیری بر کیفیت بتن و صرفه جویی در مصرف آب با حفظ منافع اقتصادی پروژه داشته باشد.
کیورینگ بتن ژیکاوا | ZC-1
ژیکاکیور ZC-1 یکی از مواد افزودنی بتن ژیکاوا جهت محافظت از بتن و جلوگیری از تبخیر سریع آب بتن استفاده می شود و دارای استاندارد ASTM C390 می باشد.
همچنین آقای مهندس سید جواد وزیری کنگ علیائی از کارشناسان خبره واحد تحقیق و توسعه شرکت ژیکاوا به سخنرانی پرداختند. ایشان نیز با بررسی موضوع “تاثیر استفاده از مواد عمل آوری بر کیفیت رویه های بتنی” از جزئیات طرح تحقیقاتی انجام توسعه واحد R&D ژیکاوا گفتند و با اثبات اثرگذاری این ماده مهر تاییدی بر ادعای این شرکت زدند.
در انتهای موضوعات مطرح شده که باعث جلب نظر شرکت کنندگان گردیده بود با برگزاری جلساتی خصوصی در مورد نحوه تهیه و استفاده از این مواد برگزار و به پایان رسید.
امید است که برگزاری هرچه بیشتر این رویدادهای علمی منجر به آشنایی فعالین صنعت ساختمان با مراکز علمی کشور و تکنولوژی های نوین گردد.
مشاوره و خرید محصولات ژیکاوا
قبل از خرید از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید
مطالب مرتبط ژیکاوا در دسته اخبار
دیگر اخبار ژیکاوا